Zabezpečení v BitFaktuře díky dvěma typům dvoufázového ověření

Vytvořeno: 28. 11. 2023
Poslední aktualizace: 28. 11. 2023

Standardní přihlášení zahrnuje zadání přihlašovacího jména a hesla pro přihlášení ke svému účtu. V BitFaktuře to pravděpodobně používáte – přihlásíte se zadáním pouze svého přihlašovacího jména a dříve vytvořeného hesla a poté přejdete přímo do systému.

Existuje však i dvoufázové přihlašování – o něco složitější, ale bezpečnější řešení. Od prvního se liší přítomností další operace spočívající v zadání speciálního kódu potvrzujícího identitu Uživatele při přihlášení.

Tento typ přihlášení zavedla BitFaktura pro zajištění bezpečnosti všech Uživatelů. Každý z nich nyní může využívat jeden ze dvou typů dvoufázového přihlášení – dvoufázové ověření přes e-mail nebo to, které je možné díky aplikaci Google Authenticator. Díky nim se k vašemu účtu v BitFaktuře nebude moci přihlásit žádná osoba, která nemá přístup k vaší e-mailové schránce nebo žádnému z vašich mobilních zařízení.

A vy - preferujete možnost dvoufázového ověření přes e-mail nebo aplikaci pro mobilní zařízení? Vyberte si řešení, které vám nejlépe vyhovuje, a už se nestarejte o bezpečnost svých dat!

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Přidat komentář