Konfigurace programu

Změna balíčku (typ účtu)

Poslední aktualizace: 24. 06. 2024


BitFaktura nabízí na výběr několik plánů. Aplikaci můžete používat v bezplatné Micro verzi, která umožňuje vystavovat 3 prodejní doklady měsíčně, nebo ve vybraném placeném tarifu, který nabízí neomezené množství dokladů. Každý placený plán navíc umožňuje aktivovat vybrané funkce, např. skladové služby, které jsou dostupné z plánu Standard. Plán přiřazený k vašemu účtu závisí na možnostech, které na něm aktivujete. V tomto příspěvku vám ukážeme, jak změnit aktivní plán na vašem účtu.

Chcete-li změnit typ účtu (balíček):
 
  • přejděte do Nastavení > Nastavení účtu > Tvůj účet
Zmena tarifu - Tvuj ucet
 
  • v sekci Typ účtu můžete zkontrolovat aktuálně aktivní plán;
 
Typ uctu
 
  • stiskněte šedé tlačítko Změnit typ účtu
 
 

Zmenit typ uctu

Vyberte předplatné, které chcete spustit na svém účtu. Pokud přecházíte z vyššího plánu na nižší, systém může zobrazit zprávu, že plán účtu nelze vybrat, protože jsou na účtu povoleny následující funkce. K provedení příslušné změny je nutné nejprve deaktivovat uvedené funkce.

Cenik
 
Pokud je na účtu aktuálně vybrán mikro tarif, tlačítko „Změnit typ účtu“ nebude dostupné. Zobrazí se pouze velké modré tlačítko „Platba - obnovit předplatné“.

Jak prodloužit stávající předplatné?

Pokud chcete prodloužit aktuální předplatné na další období, stiskněte tlačítko Platba (obnovit předplatné). Systém vás přesměruje na platební formulář ve vašem účtu. 

Platba obnovit predplatne

Jak zvýšit plán účtu během aktuálního předplatného?


Pokud jste zaplatili předplatné a během jeho trvání potřebujete možnosti dostupné ve vyšším plánu, můžete nás kontaktovat s žádostí o upgrade vašeho účtu. V tomto případě stačí doplatit pouze rozdíl vyplývající z cen v plánech. Nahlaste takovou žádost e-mailem na adresu info@bitfaktura.cz. V aplikaci uveďte ID účtu a plán, na který chcete svůj účet upgradovat. Následně vystavíme fakturu na rozdíl v cenách mezi plány.

Zpět


Komentáře

Přidat komentář