Tmavý režim – co to je a jak jej povolit v BitFaktuře?

Vytvořeno: 12. 07. 2023
Poslední aktualizace: 12. 07. 2023

V BitFaktuře je možné povolit tmavý režim, tedy Dark Mode.

Tmavý režim si získává stále větší oblibu. Tuto funkci nabízejí aplikace, prohlížeče a webové stránky. Povolení tmavého režimu spočívá v zobrazení světlého textu a zobrazení dalších prvků a tlačítek na tmavém pozadí. Taková příležitost vzniká použitím vhodného barevného schématu a kontrastu.

Obrazovky se zapnutým tmavým režimem vyzařují mnohem méně škodlivého modrého světla, což znamená, že při použití tmavého režimu jsou naše oči mnohem méně unavené. Tmavý režim navíc zlepšuje viditelnost grafiky a obrázků, kterých si příjemci rychleji všimnou. Nespornou výhodou je také možnost prodloužení pracovní doby zařízení, kvůli úspoře baterie, protože zobrazení světlého rozhraní spotřebuje více energie než tmavé.

Jak povolit tmavý režim v BitFaktuře?

V pravém horním rohu hned pod e-mailovou adresou se nachází přepínač, který umožňuje přepínat mezi jednotlivými režimy podle Vašich preferencí. Kliknutím na Zapnout tmavý vzhled aktivujeme tmavý režim.

Tmavy rezim

Pokud se chcete vrátit do světlého režimu, stačí vybrat Vypnout tmavý vzhled a ikonu slunce na panelu nástrojů. Přepínání mezi těmito dvěma režimy je velmi jednoduché a intuitivní.

Vypnout tmavy vzhled

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Přidat komentář