Přístup pro účetního - odkaz s pozvánkou

Vytvořeno: 04. 07. 2019
Poslední aktualizace: 08. 08. 2023

Každý z plánu umožňuje Uživateli se statusem majitele účtu přidat jednoho Uživatele s oprávněním účetního. 
Tento uživatel nemá vliv na limit počtu uživatelů pro celý účet. 

Chcete-li poskytnout účetnímu přístup do Vašeho účtu na BitFaktuře, přejděte na kartu Nastavení > Přistup pro účetního.

Pristup pro ucetniho


Systém zobrazí okno s formulářem Poskytněte svému účetnímu přístup k BitFaktuře.

Na formuláři zadejte e-mailovou adresu účetní spolu s předmětem a obsahem korespondence. Po vyplnění formuláře odešlete pozvánku kliknutím na tlačítko Odeslat. 


Pristup pro ucetniho


E-mail s podrobnými informacemi bude zaslán účetnímu. Korespondence bude obsahovat odkaz pro přihlášení se k účtu na BitFaktuře.

Po kliknutí na odkaz přejde účetní na přihlašovací stránku, kde zadá heslo, které bude používat u přihlášení. Po zadání hesla použije tlačítko Přihlásit. 

Pokud potřebujete přidat dalšího uživatele s rolí účetní, je to možné v tarifech Standard, Pro a Pro Plus. Postupujte stejně jako dříve nebo přejděte do Nastavení > Uživatelé. Poté přidejte/pozvěte uživatele.

V poli přidat uživatele se můžete rozhodnout, zda chcete vytvořit roli účetní okamžitě s Vámi nastaveným heslem, nebo jej nechat, aby si zvolil své vlastní heslo.

Pridat uzivatele

Přidáním dalšího uživatele s rolí účetního se Váš počet uživatelů v rámci účtu sníží nebo může být nutné zvýšit plán předplatného. V plánu Standard můžete mít 3 uživatele, v plánu Pro 5 uživatelů a v plánu Pro Plus 10 uživatelů.

Váš účetní obdrží e-mail s odkazem na pozvánku, na který je třeba kliknout a poté do pole e-mail/přihlášení zadejte e-mailovou adresu, na kterou obdržel e-mail s odkazem, a individuální heslo v poli e-mail/přihlášení. Po zadání e-mailové adresy a hesla klikněte na Přihlásit




 

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Přidat komentář