POZOR! Můžete se stát beta-testerem mobilní aplikace pro Android!

Vytvořeno: 05. 07. 2023
Poslední aktualizace: 04. 01. 2024

Počet zobrazení: 975

Mobilní aplikace BitFaktura.cz se neustále vyvíjí. Neustále pracujeme na přidávání nových funkcí do její rozhraní. Ale dříve než nové funcke přejdou do produkční verze, specializovaný tým zkontroluje, zda je jejich fungování správné a negeneruje žádné chyby.

Nyní i Vy se můžete také stát beta testerem mobilní aplikace pro Android. Jakým způsobem se můžete přihlásit k testování?

POZOR! Chcete-li se stát beta testerem systému Android, zašlete svou e-mailovou adresu, kterou používáte na svém zařízení Android, na adresu mobile@bitfaktura.cz.  Můžete se také přihlásit pomocí speciálního formuláře.


Po obdržení informace, že Vaše e-mailová adresa byla přidána do databáze beta testerů, klikněte na níže uvedený odkaz. Umožňuje Vám přijmout pozvání k testování a stažení beta verze aplikace.

Odkaz na otestování nejnovější aplikace:  https://play.google.com/apps/internaltest/4699512778062160409 

Další kroky, které musíte provést, abyste si mohli stáhnout zkušební verzi, jsou uvedeny níže.

Krok 1

 Po kliknutí na odkaz s pozvánkou k testování aplikace na obrazovce, která se zobrazí, klikněte na frázi download it on Google uvedenou na snímku obrazovky níže.

Testovani beta verze_Android

Krok 2


V dalším kroku si stáhněte zkušební verzi aplikace. Po instalaci do zařízení můžete používat funkce, které jsou dostupné pouze uživatelům beta verze.






 

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Comments

Avatar sugester medium
Stejskal Michal
Dobrý den. Je možné si vytisknout EAN 13 vykazující kód boží a za pomoci aplikace Birfaktura v telefonu skenovat EAN 13 u zboží ve skladu a rychleji si tak přidávat zboží do faktur přímo v aplikaci? Děkuji Stejskal, tel: 776 261 905

Čt 04. leden 2024 10:33 +0100


Přidat komentář