Limit množství - sklad

Vytvořeno: 17. 05. 2023
Poslední aktualizace: 17. 05. 2023

Počet zobrazení: 342

Byla zavedena změna, která sjednocuje zobrazování disponibilního množství produktu v případě provozu jednoho nebo více skladů. Tato změna umožňuje správné vedení skladů bez ohledu na jejich počet vytvořený na jednom účtu.

Změnu jsme se rozhodli zavést tak, aby limit množství plnil svou funkci. Pokud by nebyl zvolen limit množství (sklad) a byla povolena možnost blokovat fakturaci v případě nulové zásoby, systém by umožnil výdej zboží ze skladu.

Bez ohledu na počet vytvořených skladů (přesně jeden nebo více než jeden), pokud není limit, je u produktu viditelný symbol nekonečna [∞]. Abyste viděli počet dostupných produktů, musíte povolit limit množství (sklad) následovně: Sklad > Produkty > vyberte produkt > Upravit > (zaškrtávací políčko) Limit množství (sklad) > Uložit.

Limit mnozstvi

Proč jsme zavedli změnu?


Změna byla provedena tak, aby limit množství skladu plnil svou funkci. Pokud by nebyl zvolen limit množství (sklad) a byla povolena možnost blokovat fakturaci v případě nulové zásoby, systém by umožnil výdej zboží ze skladu.
 

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Přidat komentář