Jsou moje data v BitFaktuře v bezpečí?

Vytvořeno: 13. 06. 2022
Poslední aktualizace: 13. 06. 2022

V době elektronizace je bezpečnost dat klíčovým problémem nejen pro podniky, ale především pro soukromé osoby.
BitFaktura se proto s péčí o zajištění nejvyšší kvality služeb zaměřuje na co nejlepší zabezpečení dat – zpracovávaných i svěřených ke zpracování.

Bezpečnost


BitFaktura má bezpečnostní prvky podobné bankovním systémům. Přístup k účtu Uživatele je možný pouze po zadání přihlašovacího jména a hesla a samotný program je šifrován a zabezpečen SSL certifikátem. Abychom zajistili bezpečné používání systému pro naše uživatele, neustále poskytujeme informace o bezpečném přihlášení a varujeme před hackerskými praktikami v naší sekci Nápověda, na blogu a na webových stránkách, stejně jako implementujeme funkce, které Vám pomohou zabezpečit Váš účet - včetně přístupu k Vašemu účtu pouze z uvedených IP adres a dvojitého přihlášení.

Je dobře si pamatovat, že bezpečnost Vašich dat spočívá v zabezpečení systému a způsobu, jakým systém používáte.
 

Přístup k údajům

Přístup k údajům má pouze několik zaměstnanců BitFaktury a každý z nich má podepsanou smlouvu o mlčenlivosti a je oprávněn přistupovat k údajům pouze v nezbytném rozsahu. Máte také vliv na to, zda poskytnete údaje shromážděné na účtu technické služby BitFaktura - bez udělení dočasného přístupu k údajům nebude mít oddělení podpory přístup k údajům uloženým na Vašem účtu v systému. Všechny společnosti, se kterými spolupracujeme, jsou námi ověřeny a máme s nimi podepsané smlouvy o zpracování údajů. 

 Záloha

Data jsou průběžně zálohována, takže ani v případě výpadku o Vaše data nepřijdete



Případné dotazy ohledně zabezpečení dat nám můžete zasílat na adresu: info@bitfaktura.cz

BitFaktura Vám nabízí neomezené fakturování a další zajímavé funkce. Vyzkoušejte 30-denní bezplatnou verzi.

Přihlášení zdarma


Zpět


Přidat komentář