Změna stránky, na kterou bude Uživatel po odhlášení přesměrován

Vytvořeno: 13. 07. 2021
Poslední aktualizace: 14. 07. 2021

Mezi uživateli BitFaktury jsou lidé, kteří by se po odhlášení ze svého účtu rádi okamžitě dostali na své webové stránky. Právě pro ně byla zavedena možnost změny stránky, na kterou bude Uživatel přesměrován ihned po stisknutí tlačítka Odhlásit.

Je potřeba udělat následující:
 
  • přejděte do Nastavení> Nastavení účtu
  • přejděte na kartu Integrace
  • přejděte do kapitoly Přihlášení
  • do pole Stránka, na kterou bude uživatel po odhlášení přesměrován zadejte URL stránky
  • stiskněte tlačítko Uložit

Pokud vytvoříte nový účet pomocí API, zadejte do účtu další parametry: integration_logout_url: 'http://vasestranka1.cz'

Po této změně všichni uživatelé daného účtu po odhlášení přejdou na stránku, jejíž adresu jste dříve poskytli.


Zpět


Přidat komentář